EL VALLS EMPATA A 2 EN EL MINUT 90 AMB 9 JUGADORS. IZAN GRANDE I LEONARDO VAN MARCAR ELS GOLS LOCALS.

Palamós CF: David Montero, Lungu, Gerard Davesa, Marc Faja, Garriga, Antequera, Genís Chávez (Gordon), Acosta, Falgueras (Leonardo Feliphe), Ortega i Iker Díaz.

A dalt: Falgueras, Ortega, Davesa, Garriga, Lungu i Montero.
A baix: Acosta, Genís, Faja, Iker i Antequera. Foto: Laura Heras.

UE Valls: Jose, Òscar, Miró Guasch (Vega), Prades (Plana), Gómez (Nogueira), Ramonet, Pol, Ricky, Joel Coch i Folch ().

Targetes grogues: Ortega, (fisio), Iker Díaz, Gordon, Antequera (2) del Palamós CF / Palau (2) de la UE Valls

Targetes vermelles: Àlex Redondo del Palamós CF / Nogueira i Palau de la UE Valls

Gols: 0-1 (min.32 Folch) – 1-1 (min.84 Grande) – 2-1 (min.88 Leonardo) – 2-2 (min.90 Òscar)

Partit boig el que s’ha viscut entre el Palamós i el Valls. Una primera part ensopida, amb un parell d’arribades a porteria per part dels palamosins i que han vist com l’equip visitant s’ha avançat en el marcador amb un gol de Folch. El Palamós ha tingut diferents oportunitats per empatar el partit, i finalment Izan Grande i Leonardo Feliphe, en quatre minuts de diferència, han aconseguit donar la volta al marcador quan els visitants jugaven amb dos homes menys. En temps afegit i després de l’expulsió d’Antequera, Òscar ha igualat el marcador i ha deixat als palamosins sense sumar la que hagués estat la primera victòria a casa després d’onze jornades.

Els palamosins han sortit al terreny de joc disposats a guanyar, però amb més ganes que encerts. L’equip ha plantat cara a la UE Valls però sense generar ocasions clares de gol. Després d’una errada en defensa, els vallencs s’han avançat en el marcador amb un gol de Folch al minut trenta-dos, en l’única arribada a porteria per part dels visitants.

Alex Redondo, entrenador Palamos, durant la roda de prensa.

A la segona part, els palamosins han mostrat millor imatge i ha aconseguit empatar i capgirar el marcador amb gols de Grande i Leonardo Feliphe quan, després d’una picabaralla, el Valls jugava amb dos homes menys. Ja en temps afegit, en un refús a porteria i quan el Palamós jugava amb deu jugadors, Òscar s’ha trobat sol i ha foradat la porteria de Montero, igualant el marcador.

El proper partit, el Palamós buscarà els tres punts a l’estadi de la Guineueta. Un partit programat pel diumenge 3 de desembre a les 12 del migdia.