Els gols de Garriga al 46, Faja al 72 i Izan Grande al 94 capgiren un 2 a 0 al difícil camp de la Guineueta.

Escola Esportiva Guineueta: López, Carmona, Ortiz, Gómez, Álex Sánchez, Comas, Ferran Sánchez (Aldana), Ibrahman, Romero (Aleix), Muñoz (Aylllón) i Mahamadou (Hagi).

Palamós CF: David Montero, Lungo, Gerard Davesa, Faja, Garriga, Acosta (Pauner), Marco (Nil Arumí), Genís (Lacombe), Falgueras, Àlex Ortega (Leonardo) i Ízan Grande.

A dalt: Ortega, Davesa, Garriga, Lungu i Montero.
A baix: Falgueras, Izan Grande, Genís, Faja, Gordón y Rubén Acosta.

Targetes grogues: Ízan i Garriga del Palamós / Ferran Sánchez, Álex Sánchez i Carmona de la Guineueta

El capità Gerard Davesa al camp de la Guineueta.

Gols: 1-0 (min. 9 Álex Sánchez) – 2-0 (min. 14 Carmona) – 2-1 (min. 46 Garriga) – 2-2 (min. 72 Faja) – 2-3 (min. 94 Ízan)

El Palamós ha trencat una ratxa de sis partits sense guanyar després d’haver derrotat per 2 gols a 3 a la Guineueta. Dos gols en les dues primeres ocasions dels locals, han deixat molt tocat al degà. Garriga, en el darrer minut de la primera meitat ha pogut escurçat distàncies en el marcador, amb un bon xut des de fora de l’àrea. El segon temps, el Palamós ha mostrat una millor imatge i més control del partit. Fruit d’això, Faja ha aconseguit empatar el partit en el minut 72. Quan semblava que hi hauria repartiment de punts, Ízan, ja en temps de descompte, ha fet el tercer gol del Palamós després d’un rapidíssim contraatac.

Ortega, Faja y Garriga celebrant un gol.

El Palamós buscava avui sumar els tres punts després de sis jornades sense guanyar. L’inici del partit ha estat nefast pels jugadors d’Àlex Redondo, doncs Álex Sánchez i Carmona han fet els dos gols locals abans del primer quart d’hora de joc. El primer temps, el Palamós ha estat desdibuixat al camp i només un fort xut de Garriga des de fora de l’àrea en el darrer minut, ha servit per fer creure als jugadors que el partit es podia remuntar.
La segona meitat el Palamós ha mostrat una millor imatge, amb més control de la pilota i amb més verticalitat buscant la porteria rival. Faja, en el minut 72 ha aconseguit batre el porter López, fent el gol de l’empat. No ha estat fins al minut 94, quan Ízan ha culminat un ràpid contraatac, aconseguint fer el gol de la victòria pel Palamós.

L´alegria del vestidor després de la victòria.

Amb la victòria d’avui el Palamós suma 14 punts i surt de la part baixa de la classificació. El proper partit del Palamós serà el diumenge 17 de desembre a casa enfront l’Europa B.