El Sants suma 3 punts al remuntar un 0 a 1 a la segona. El porter David Montero debuta amb el Degà.

UE Sants: Pau, Lucea, Boza, Cura, Poyatos (Jon), Martí (Avilés), Peña, Albert Ruiz (Lucas), Eloi, Salcedo (Àlex Ruiz) i Prado.

Palamós CF: David Montero, Sergio (Genís), Gerard Davesa, Garriga (Àlex Pauner), Antequera, Xevi Germán, Lungu, Falgueras, Àlex Ortega (Acosta), Íker (Izan) i Leonardo (Marco).

A dalt: Ortega, Davesa, Garriga, Leonardo, Lungo i Montero. A baix: Iker, German, Falgueras, Antequera, Sergio Garcia. Foto: Sergio Cortés.

Targetes grogues: Garriga del Palamós / Àlex Ruiz i Boza de la UE Sants

Sergio Garcia a la foto de capitans. Foto: Sergio Cortés.

Gols: 0-1 (min. 35 Antequera) – 1-1 (min. 64 Oulai) – 2-1 (min. 65 Jon) – 3-1 (min. 80 – Peña)

El Palamós ha perdut en la seva visita al camp del Sants per 3 gols a 1. El Degà s’ha avançat en el minut 35 gràcies a una bona acció personal d’Antequera, en la que ha estat la única ocasió de gol per part dels dos equips en el primer temps. A la segona meitat, dos minuts de desconnexió total del Palamós, han permès al Sants capgirar el marcador. Peña ha fet la ferida més gran el minut 80, rematant de cap una pilota a la sortida d’un còrner.

David Montero va debutar amb el Palamos. Foto: Sergi Cortés.

El Palamós visitava avui el camp del Sants amb la necessitat de retrobar-se amb la victòria i deixar enrere la dura derrota de la passada setmana. El rival d’avui, el Sants, feia cinc jornades que no guanyava i que havia perdut els darrers quatre partits.

El Sants va fer marcatges molt forts en defensa. Foto: Sergi Cortés.

El primer temps ha estat molt ensopit per part dels dos equips. Només hi ha hagut una ocasió de gol i és la que ha aprofitat Antequera per avançar-se en el marcador en el minut 35.
A la segona meitat el Sants ha sortit amb més empenta i ha aprofitat una badada monumental del Palamós per capgirar el marcador, gràcies als gols d’Oulai i Jon entre el minut 64 i el 65. El Palamós ha intentat reaccionar però no ha estat capaç de batre a Pau. Peña, a la sortida d’un còrner, ha fet pel Sants el tercer i definitiu gol en el minut 80.

Lungu, Leonardo i Antequera en un córner. Foto: Sergi Cortés.

El Palamós tanca la desena jornada del campionat amb 10 punts i situat a la avantpenúltima posició de la taula. El proper partit del Palamós es jugarà el dissabte proper a les 12 del migdia enfront el Valls.