PRIMERA DERROTA A CASA DE LA TEMPORADA. EL SABADELL B RESOLT EL PARTIT EN 9 MINUTS MARCANT 3 GOLS.

Palamós CF: Marwane, Sergio García (Falgueras), Gerard Davesa, Faja, Sergi Resta (Mercader), Antequera, Germán, Marc Lloret (Leonardo), Pauner (Garriga), Ortega (Genís Chávez) i Díaz.

A dalt: Ortega, Davesa, Resta, Faja, LLoret i Marwane. A baix: Pauner, German, Antequera, Iker i Sergio Garcia. Foto: Laura Heras.

CE Sabadell B: Víctor López (Nicolás Pereira), Castell, J. López, Morral, Bonet, Salamanca (Jose Enrique), Bustamante, Marruecos (Pau García), García (Roma), Ustrell (Pereira) i Tevar.

Targetes grogues: Resta, Faja i Genís del Palamós CF / Castell del Sabadell B

Targetes vermelles: Guillem Ferrer, tècnic assistent del Palamós CF

Gols: 0-1 (min.18 Bonet) – 0-2 (min.48 Tevar) – 0-3 (min.53 Ustrell) – 0-4 (min.59 Marruecos)

El Palamós no ha pogut sumar cap punt en el partit disputat avui contra el Sabadell B, segon classificat de la categoria. L’equip d’Àlex Redondo ha mostrat durant el primer temps una bona imatge, però un cop més l’equip ha pagat la seva ineficàcia en atac. Els vallesans s’han avançat en el marcador amb un gol de Bonet en el primer temps. El Sabadell, que ha anat de menys a més, ha sentenciat el matx a la segona meitat amb gols deTevar, Ustrell i Marruecos.

Àlex Redondo en una imatge després del partit davant del Sabadell.

En el primer temps el Palamós, tot i haver tingut més el control de la pilota, s’ha mostrat del tot ineficaç en atac, i ha vist com l’equip visitant s’ha avançat en el marcador en el minut 18. Bonet ha rebut una pilota a la frontal de l’àrea i amb una bona jugada ha superat la porteria de Marwane.

A la represa els palamosins han notat el desgast de la primera meitat i els visitants han aprofitat per sentenciar el partit. Marc Lloret s’ha lesionat i, en la mateixa jugada, Tevar marca el segon gol dels vallesans al minut 18. Ustrell al 53′ i Marruecos al 59′ han arribat a foradar la porteria de Marwane després de dos errades en defensa.

Amb la derrota d’avui, el Palamós segueix amb 10 punts després de 9 jornades. El proper partit del Palamós serà el diumenge 19 de novembre davant el Sants.