Empat a 1 en el derbi empordanès. El Figueres va acabar amb 9 jugadors. Davesa va empatar en el 88.

Palamós CF: Marwane, Sergio García (Garriga), Davesa, Mercader (Grande), Antequera (Gordon), Germán, Lungu, Lloret, Pauner (Faja), Ortega (Acosta) i Iker Díaz.

A dalt: German, Pauner, Ortega, LLoret, Lungu i Marwane. A baix: Sergio García, Mercader, Antequera, Íker Díaz i Davesa. Foto: Sergi Cortés.

UE Figueres: Quintana, Ayoub (Genís), Blay, Bech, Ferrón (Vergara), Zou, Tubi, Pugi, Moha, Cat (Tubert) i Khalid (Usman).

L´onze titular del Figueres. Foto: Sergi Cortés.

Targetes grogues: Garriga del Palamós CF / Pugi, Ferron, Khalid, Bech de la UE Figueres.
Targetes vermelles: Genís i Tubert de la UE Figueres
Gols 0-1 (min. 31-Zou) – 1-1 (min.88 – Davesa)

Íker Díaz en una acció del partit. Foto: Sergi Cortés.

El Palamós només ha pogut sumar un punt en el partit disputat aquesta tarda a l’Estadi Palamós – Costa Brava davant la UE Figueres. Un partit complicat i davant d’un rival directe. Una primera meitat on els visitants s’han avançat en el marcador amb un gol de Zoe, en l’única oportunitat que han tingut els figuerencs. En el segon temps el Palamós ha buscat amb insistència el gol de l’empat. Genís ha marcat en els darrers minuts quan el Figueres jugava amb un home menys. L’ambient s’ha enrarit i el Figueres ha acabat el partit amb 9 jugadors.

Sergio Garcia en una jugada. Foto: Sergi Cortés.

Els palamosins han protagonitzat una bona primera part de clar domini local, però Zou ha avançat al Figueres en el minut trenta-un, després d’una errada en defensa i en l’única ocasió dels figuerencs. El degà ha buscat desesperadament el gol i ha arribat en diferents ocasions a la porteria de Quinti, que ha pogut refusar sense dificultat.

Marc LLoret fent un marcatge a Moha. Foto: Sergi Cortés.

Al segon temps els palamosins han sortit amb molta força decidits a donar la volta al marcador i no s’ha donat per vençuts en cap moment. Davesa, en el minut vuitanta-vuit, ha aconseguit el gol de l’empat quan els figuerencs s’havien quedat amb un home menys per l’expulsió de Genís. La insistència per la pèrdua de temps dels de l’Alt Empordà ha fet que acabessin el partit amb nou jugadors.

Khalid controla una pilota i Sergio García intenta frenar-lo. Foto: Sergi Cortés.

Amb l’empat, el Palamós tanca la jornada amb 9 punts. El proper partit del degà es jugarà el diumenge 29 d’octubre a les 12 del migdia davant l’Horta.


Comparteix:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook