Els gols de Pauner i Antequera van encarrilar la segona victòria a domicili per 1 a 2 al camp del At LLeida.

C.E. Atlètic Lleida: Pau Torres, Kone, Bayona, Kim, “Peque” (Ibrahima), Youssef, Samba (Julius) Ndiaye, Villote, Sasha i Àngel (Coca).

Sergi Garcia i el porter Pau Torres. (Foto: At LLeida)

Palamós CF: Marwane, Sergio Garcia, Davesa, Mercader (Garriga), Antequera(Sergi Resta), Lungu, Marc Lloret, Genís (Xevi German), Pauner (Felipe), Ortega i Iker.

A dalt: Ortega, Davesa, Marc LLoret, Lungu i Marwane. A baix: Iker, Genís, Antequera, Pauner, Mercader i Sergio García. Foto: Laura Heras.

Targetes grogues: Bayona, Samba de l’Atlètic Lleida / Genís, Davesa del Palamós CF.

Gols: 0-1 (min. 48 – Pauner) – 0-2 (min. 50 – Antequera) – 1-2 (min. 72 – Coca)

El Palamós ha guanyat el partit disputat avui al Municipal Ramón Farrús de Lleida davant el Club Esportiu Atlètic Lleida. Tres punts sumats pel degà en un camp complicat i davant d’un equip que venia de sumar dos victòries consecutives. La primera meitat ha estat de domini altern, sense ocasions de gol per part dels dos equips. En els primers minuts del segon temps, Pauner i Antequera han foradat la porteria dels lleidetans. Quan semblava que el partit estava sentenciat, un gol de Jordi Coca ha posat la por al cos al Palamós en el darrer tram del partit.

Mercader presiona un jugador local. Foto: At. LLeida.

A la primera meitat els d’Àlex Redondo han sortit amb més ganes que encerts i han fet un primer temps molt fluix en defensa i inoperants en atac, amb poques oportunitats de gol per part dels dos equips i hem marxat al marcador amb empat a 0.

El migcampista del Palamos Ortega en una acció. Foto: At LLeida.

El segon temps no ha pogut començar millor pel Palamós, doncs Pauner ha avançat el marcador foradant la porteria de Torres al minut quaranta-vuit. Només dos minuts després Antequera ha pujat el segon dels palamosins a l’electrònic. Els locals han retallat distàncies al minut setanta-dos amb un gol de Jordi Coca. Fins al final de l’encontre, molts nervis i interrupcions per part dels dos equips, però sense cap variació en el marcador.

El míster palamosí Àlex Redondo es va mostrar satisfet per la victòria.

Amb la victòria, el Palamós suma 8 punts i segueix en la part mitja de la classificació. El proper partit dels homes d’Àlex Redondo es jugarà al Municipal Palamós – Costa Brava el proper diumenge 22 d’octubre a les 16:30h davant el Figueres.