PARETS-1 PALAMOS CF-2. UN GOL DE MOHA TOURAY AL 90 DONA LA PRIMERA VICTORIA A DOMICILI.

Palamós CF: Marwane, Gerard Davesa, Sergi Resta, Mercader, Callicó, Xevi Germán, Gerard Palau (Marco Gordon), Faja (Enrike), Antequera (Sergio García), Guillem Falgueras (Moha) i Albert Garriga (Killian).

L´ onze titular que va alinear Alex Redondo.

Parets CF: Víctor, Jose (Omar), Parri (Martin), Jordi, Manu, Pau (Oriol Alsina), Pedro, Víctor Hernández, Ilyas, Toni (Pau Mata) i Nico.

Callicó va ser el capità a Parets.

Targetes grogues: Àlex Redondo (entrenador) Albert Garriga i Gerard Davesa del Palamós / Javier López (entrenador), Víctor Hernández i Parri del Parets

El míster Alex Rendondo( a la dreta) segueix sense coneixer la derrota.

Gols: 1-0 (min. 26 Jose) – 1-1 (min. 53 Mercader) – 1-2 (min. 90 Moha)

Mercader va marcar el gol al transformar un penalt fet a Marco Gordon.

Parets i Palamós arribaven al partit d’aquesta jornada amb la necessitat de sumar punts per sortir de la part baixa de la taula i poder tenir una certa tranquil·litat en aquestes properes tres setmanes d’aturada de la competició. El partit, molt igualat durant tot l’encontre, s’ha decantat pel Palamós gràcies a un gol en el minut 90 de Moha. Ha estat la primera victòria com a visitant del Palamós aquesta temporada.

L´ ex jugador del Figueres va debutar amb bon peu i va provocar el penalt.

El Palamós arribava al darrer partit de l’any amb la moral reforçada després d’haver sumat 4 punts en els dos darrers partits de lliga, i a més, sense haver encaixat cap gol. En el minut 26 una badada defensiva del Palamós ha deixat tot sol a Jose davant de Marwane i aquest no ha desaprofitat l’ocasió per fer el primer gol del partit.

Xevi German amb la pilota.

A la represa, el Palamós ha obert línies i ha disposat de més control de la pilota. Gerard Mercader ha transformat el penal comès sobre Marco en el minut 53. Quan semblava que el partit acabaria en empat, Moha ha aprofitat una pilota dividida per fer el definitiu 1 a 2 en el minut 90 de partit. El fet més negatiu del partit han estat les lesions patides per Gerard Palau del Palamós i per Pau del Parets. Palau ha hagut de ser traslladat a un hospital després d’haver patit una luxació de l’espatlla.
El Palamós tanca l’any amb 13 punts després d’onze jornades disputades. El proper partit del Degà es jugarà el diumenge 8 de gener a casa davant la Unió Esportiva Vic.