Palamos CF-2 UE Vic-2. Remuntada a la segona part amb gols de German i Kilian.

Palamós CF: Sanllehy, S. García, Davesa (Faja), Resta, Mercader, Callicó, Germán, Antequera (Kilian), Rodrigo (Garriga), Falgueras i Gordón (Marc Lloret).

A dalt: Bernat Sanllehy, Falgueras, Davesa, Resta i Rodri. Abaix: Marco Gordón, German, Callicó, Antequera, Mercader i Sergio Garcia.

UE Vic: Iván, Busi, Gil, Titu (Caba), Ignasi, Peque (Juli), Balagué, Bernat, Roger, Max i Ot.

Els capitans David Busquets y Sergio Garcia.

Targetes grogues: Resta del Palamós CF / Busi, Ignasi, Balagré i Gil del UE Vic

Gols: 0-1 (min. 14 Ignasi) – 0-2 (min. 16 Ignasi) – 1-2 (min. 70 Germán) – 2-2 (min.84 Kilian)

Falgueras amb el dorsal 18.

Repartiment de punts en el primer partit de l’any a l’Estadi Municipal Palamós – Costa Brava contra el Vic en que el Palamós estrenava la samarreta conmemorativa del 125è aniversari. Els locals han sortit amb força els primers minuts i han tingut un parell de bones ocasions de gol però, dues errades en defensa en dos minuts dels locals, han fet que els visitants marquessin el 0-2, resultat que ha pesat tota la primera meitat.
A la represa el Palamós ha mostrat una millor imatge, i ha retallat distàncies al minut setanta amb un gol de Germán. Kilian ha aconseguit l’empat al marcador al minut vuitanta -quatre.

Marc LLoret amb la pilota i darrera Xevi German.

En la primera meitat els d’Àlex Redondo s’han mostrat inoperants en atac. En el minut catorze del partit, Ignasi ha avançat a l’equip visitant després d’una errada en defensa. El mateix Ignasi, dos minuts després, ha marcat el segon dels viguetans al marcador, de nou per una altra errada en defensa dels palamosins.

Callicó en una acció del partit davant del Vic.

En el segon temps, el Palamós ha sortit amb més empenta i ha tingut més ocasions de cara a porteria buscant capgirar el marcador. Germán ha retallat distàncies realitzant l’1-2 al minut setanta. Kilian ha fet el segon dels palamosins al minut vuitanta-quatre que ha servit per empatar el partit i sumar un punt.

Kilian Cabrero va marcar el gol del Palamos CF.
Kilian Cabrero va marcar el gol de l´ empat amb una rematada de cap.

Amb l’empat d’avui, el Palamós suma 14 punts després de 12 jornades. El proper partit dels palamosins serà el dissabte 14 de gener al camp del Lloret.