Victòria per 3 a 1 davant del Torelló que ens fa pujar fins a la setena posició.

Palamós CF: Bernat, S. García, Davesa (Rodrigo), Resta (Pape), Mercader (David López), Germán (Silvestre), Faja, Antequera, Falgueras, Kissima (Bernat) i Garriga.

L´ onze titular que va alinear l´ entrenador Àlex Redondo.

CF Torelló : Torrejón, Bernat, Xume, Hicham, Pau, Nil (Roure), Curós, Michi (Llobet), Cao, Amadou i Eloi.

La foto de capitans amb Sergio Garcia.

Targetes grogues: Kissima del Palamós CF

L´ entrenador del Palamos Àlex Redondo va sumar una nova victòria.

Gols: 1-0 (min.15 Mercader (P)) – 2-0 (min.43 Garriga) – 3-0 (min.70 Mercader) – 3-1 (min.81 Aleix)

Mercader xutant el penalt al minut 15.

El Palamós s’ha retrobat amb la victòria després de dos empats i ha sumat els tres punts davant el Torelló, penúltil classificat de la categoria. El degà s’ha imposat per 3 a 1 amb dos gols de Mercader,el primer de penal, i Garriga. Aleix ha marcat el gol dels visitants. Els palamosins tanquen la jornada amb 28 punts i s’acosta a la cobejada cinquena plaça que dona dret a jugar la Superlliga Catalana la propera temporada. Dissabte 11 de març els d’Àlex Redondo visitaran el camp del Bosc de Tosca a les 4 de la tarda.

Antequera en una jugada.

El Palamós CF ha sumat tres punts en el partit disputat avui al Municipal Palamós Costa Brava davant el Torelló. Els d’Àlex Redondo han sortit al terreny de joc disposats a guanyar i han protagonitzat una bona primera part, dominant el partit en tot moment. Els locals han fet un bon plantejament i s’han avançat en el marcador amb un penal de Mercader al minut quinze de la primera meitat. Garriga ha pujat el segon gol dels palamosins a l’electrònic al minut quaranta-tres.

El davanter Kissima en una acció del partit.

El segon temps, ha estat també de clar domini local. Els palamosins han tingut diferents oportunitats per ampliar el marcador. Finalment Mercader ha fet el seu segon gol del partit i ha pujat el tercer dels palamosins al marcador al minut setanta. Els visitants han reaccionat a les acaballes del partit, i Aleix ha retallat distàncies al minut vuitanta-un marcant el 3-1 final.

Pape va substituir a Sergi Resta lesionat

La nota negativa del partit ha estat la baixa de Resta que ha deixat el partit a les acaballes de la primera meitat per una lesió muscular. Amb aquesta, els palamosins acaben la jornada amb set lesionats.

La foto al finalitzar el partit

Amb els tres punts d’avui, el Palamós tanca la jornada a la setena posició amb 28 punts.. El proper partit, dissabte 11 de març a les 4 de la tarda, el Palamós visitarà el camp del Bosc de Tosca.