VICTÒRIA DAVANT L´HORTA PER 2 A 0 AMB GOLS DE KEVIN E IZAN GRANDE. 3 PUNTS PER ESCALAR POSICIONS A LA TAULA.

Palamós CF: Marwane, Lungu, Gerard Davesa, Faja, Garriga (Ízan), Gerard Mercader (Raül Gómez), Antequera (Genís), Xevi Germán (Nil Arumí), Falgueras, Kevin (Ussu) i Àlex Ortega.

A dalt: Davesa, Faja, Ortega, Garriga, Lungu i Marwane. A baix: Xevi German, Falgueras, Mercader, Antequera i Kevin. Foto: Laura Heras.

UA Horta: Aleix, Víctor (Bruno), Guillem (Víctor Fabián), Joan (Víctor), Ricky, David, Rubén (Íker), Àlex, Kevin Sánchez, Joan Gibert i Gerard (Otman).

Gerard Davesa a la foto de capitans. Foto: Laura Heras.

Targetes grogues: Lungu i Ussu del Palamós / David de l’Horta

Gols: 1-0 (min. 48 Kevin) – 2-0 (min. 87 Ízan)

Kevin celebra el 1 a 0 amb Garriga. Foto: Laura Heras.

El Palamós ha guanyat per dos gols a zero a l’Horta en el partit disputat aquesta tarda a l’Estadi Municipal Palamós Costa Brava. Aquesta victòria, la segona en tota la temporada a casa, fa que el Palamós deixi la zona de descens de la Lliga Elit i tanqui la jornada en la onzena posició de la classificació amb vint-i-quatre punts. Un gol de Kevin en el minut 48 i un altre d’Ízan a les acaballes del partit, han donat uns punts que són importantíssims pel Degà, a manca de nou partits per tancar la temporada.

Kevin i Xevi German. Foto: Laura Heras.

El Palamós ha sortit al camp coneixedor que era el cuer del grup, després de la victòria ahir del Viladecans al camp del Lloret. El primer temps ha estat de domini altern per part dels dos equips, sense cap ocasió per desfer l’empat.

Ortega en una acció del partit. Foto Laura Heras.

Només s’havien jugat tres minuts del segon temps quan Kevin, un dels darrers fitxatges del mercat d’hivern del Palamós, ha aconseguit batre al porter de l’Horta. Els visitants, tot i ser el segon equip més golejador del grup, no han creat excessiu perill a la porteria de Marwane. A manca de tres minuts pel final, amb tot l’Horta en terreny del Palamós, Ízan ha aprofitat una passada llarga per fer una cavalcada en solitari des del mig del camp, driblar al porter i marcar a plaer el segon gol de la tarda.

El davanter Antequera en una jugada per la banda. Foto: Laura Heras.

Una victòria, la segona de la temporada a casa de la temporada, que serveix per sortir de la zona de descens després de cinc jornades, i encarar amb optimisme la recta final del campionat.

El proper partit del Palamós es jugarà el proper diumenge a les cinc de la tarda al camp d’un rival directe, el Viladecans.