Un gol de Garriga en el 62 empatà el partit 1 a 1. Tres pals dels empordanesos impedeixen la victòria.

FC Santboià: David, Enric (Sergio), Alex, Èric, Marc, Òscar, Víctor (Pepe), Hugo (Ricard), Xavi (Rubén), Biel i Guille.

La imatge del capità Sergio Garcia. Foto: David Ferrer.

Palamós CF: Marwane, Sergio Garcia, Lungu, Garriga (Mercader), Acosta (Nil), Gómez, Marc Lloret (Guillem Falgueras), Chávez, Àlex Ortega (Marco Gordon), Izan Grande (Antequera) i Marc Marí.

A dalt: Marc LLoret, Ortega, Garriga, Izan, Lungu i Marwane. A baix: Sergio García, Genés, Marc Marí, Gómez i Rubén Acosta. Foto: Palamos CF.

Gols: 1-0 (min. 36 Biel) – 1-1 (min. 62 Garriga)

Garriga, a l´esquerra, va marcar el gol de l´empat. Foto: David Ferrer.

Targetes grogues: Àlex Ortega, Acosta i Genís del Palamós / Àlex, Marc i Víctor del Santboià

El migcampista Ortega en una jugada. Foto: David Ferrer

Targetes vermelles: Àlex del Sanboià

Palamós i Santboià han empatat a un gol en el partit disputat aquest diumenge al migdia. Els dos equips arribaven al partit d’avui empatats a punts a la part baixa de la taula. Els locals, que aquesta jornada estrenaven entrenador a la banqueta, s’han avançat en el mercador a la mitja hora de joc, gràcies a un gol de Biel. A la segona meitat, el Palamós ha dominat més la pilota i gràcies a això, ha aconseguit empatar Garriga en el minut 62.

El Palamos es va defendre molt bé. Foto: David Ferrer

El Palamós ha sumat un punt després d’empatar davant el Santboià a un gol i encara no coneix la derrota amb Javi Salamero a la banqueta. Els locals, tot i no haver fet gaires mèrits, s’han avançat en el marcador en el minut 32, gràcies a un bon gol de Biel.

Marwane atura un xut local. Foto: David Ferrer

La segona meitat ha començat amb l’expulsió d’un jugador local i amb un Palamós que ha mostrat una millor imatge i domini de l’encontre. Garriga ha empatat el partit en el minut 62, en una acció que ha estat molt confosa, doncs l’assistent volia invalidar el gol, però ha estat corregit per l’àrbitre. El degà ha disposat de tres xuts que han anat al pal i que haguessin donat uns tres punts molt necessaris.

Lungu rebutja de cap una pilota. Foto: David Ferrer

El Palamós tanca la dissetena jornada del campionat amb dinou punts i continua a la part baixa de la taula, empatat a punts amb Santboià, Can Vidalet i Sants. El proper partit del Palamós serà d’aquí a dues setmanes, a l’Estadi Municipal Palamós Costa Brava, davant la Unió Esportiva Vic.