VICTÒRIA PER 1 A 0 DAVANT DEL LLORET. JAVI SALAMERO CUMPLEIX LA DITA “ENTRENADOR NOU VICTÒRIA SEGURA”.

Palamós CF: Marwane, Sergio García, Lungu, Faja, Garriga (Leonardo Feliphe), Rubén Acosta (Antequera), Marc Lloret, Genís Chávez (Gómez), Falgueras, Ortega (Nil Arumí) i Izan Grande (Marco Gordon).

A dalt: Ortega, Marc LLoret, Garriga, Lungu i Marwane. A baix: Sergio Garcia, Genís, Falgueras, Faja, Izan Grande i Rubén Acosta. Foto: Laura Heras.

CF Lloret: Masibo, Monchi, Fran, Marc (), Fajardo, Adri, Joel (Martí), Gabri (), Gerard (Isiaka), Massa i Bamta.

Targetes grogues: Garriga i Gordon del Palamós CF.

Marc LLoret va batre la porteria visitant al 72. Foto: Laura Heras.

Gol: 1-0 (min.72 Marc Lloret)

El Palamós ha pogut fer bona la frase d'”entrenador nou, victòria segura” i tanca la primera volta al seu estadi sumant tres punts davant el Lloret. L’equip entrenat per Javi Salamero ha arribat a l’encontre amb l’obligació de sumar els tres punts per sortir de les places de descens. Els locals, tot i disposar de bones ocasions en el primer temps, no han conseguit foradar la porteria dels lloretencs. El Degà ha hagut d’esperar fins el minut setanta-dos quan Marc Lloret ha marcat l’únic gol del partit, donant la victòria als palamosins.

Izan Grande en una acció davant del LLoret. Foto: Laura Heras.

A la primera meitat els de Javi Salamero han sortit al terreny de joc disposats a guanyar i han protagonitzat una bona primera part, de domini altern, amb un bon plantejament dels palamosins que han disposat de fins a tres ocasions per avançar el marcador, però no han pogut superar la porteria rival.

Rubén Acosta en una jugada. Foto: Laura Heras.

En el segon temps el Palamós ha obert més les linees i ha tingut més possessió de la pilota. Fruit d’això, Marc Lloret, després d’un refús de Masibo, ha superat la porteria visitant al minut setanta-dos, i ha pujat al marcador l’únic gol del partit.

Javi Salamero va cumplir la dita “entrenador nou victòria segura”.

Amb aquest victòria el Palamós tanca la primera volta amb 17 punts. El proper compromís dels palamosins serà el proper diumenge 28 de gener al Municipal Palamós – Costa Brava a les 16:30h davant el Rubí.