EL VIC SUMA 3 PUNTS A PALAMOS AMB UN GOL D´IGNASI AL 69. LA PRÓXIMA JORNADA ENS DESPLAÇAREM A CAN VIDALET.

Palamós CF: Marwane, Lungu, Davesa, Faja, Garriga, Antequera (Falgueras), Acosta (Ussu), Lloret, Chávez, Marc Marí (Mercader) i Ortega (Izan Grande).

Adalt: Davesa, Garriga, Ortega, LLoret, Lungu i Marwane. A baix: Acosta, Genís. Marc Marí, Faja i Antequera. Foto: Laura Heras.

UE Vic: Busquets, Bertrana, Castanyer, Riera, Armengou (Daniil), Flavio André, Mora, Casadevall, Cunill, Quer (Gaitan) i Hospital (Morell).

Targetes grogues: Garriga (2), Izan Grande del Palamós CF / Morell i Flavio de la UE Vic

Gol: 0-1 (min. 69 Ignasi Armengou)

Rubén Acosta en un córner. Foto: Laura Heras.

El Palamós Club de Futbol ha perdut el partit jugat davant el Vic. En el primer temps el Degà ha estat molt superior als visitants amb la possessió de la pilota i el control del partit, però ha estat incapaç de materialitzar el gol. A la segona meitat, Ignasi Armengou ha marcat pel Vic i a partir d’aquí el domini de l’esfèrica ha passat a mans de l’equip visitant que s’ha emportat els tres punts del Municipal Palamós – Costa Brava.

Antequera en una jugada. Foto: Laura Heras.

Els de Javi Salamero han sortit al terreny de joc disposats a guanyar i han protagonitzat una bona primera part, amb control i domini de l’esfèrica, però amb poca efectivitat de cares a porteria.

El lateral esquerre Faja fent un marcatge a un jugador del Vic. Foto: Laura Heras

A la represa el Palamós ha seguit dominant els primers minuts, però un Vic ben situat en el terreny de joc, ha aprofitat una errada de la defensa palamosina per marcar l’únic gol del partit, mitjançant Ignasi Armengou al minut seixanta-nou. El gol encaixat ha estat un cop dur pels palamosins que han vist com el Vic començava a dominar més la pilota i anular en atac al Palamós que, tot i que ha buscat amb insistència l’empat, ha acabat el partit amb les mans buides.

El míster Javi Salamero en la roda de premsa.

Amb la derrota d’avui, el Palamós segueix amb 19 punts després de 18 jornades i continua a la part baixa de la classificació. El proper partit del Palamós serà el proper diumenge 25 de febrer davant el Can Vidalet.

Comparteix:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook