EL PALAMOS PERD A CAN VIDALET PER 2 A 0 EN UN PARTIT QUE ES VA DECIDIR EN 2 JUGADES A PILOTA PARADA. KEVIN VA DEBUTAR.

Can Vidalet: Uri, Adri (Mier), Fini (Michel), Alan, Blanco, Aidan, Anguera (Gerard), Güell (Jan), Roger, Bru i Pedro (Pala).

Gerard Davesa en el soteig de capitans. Foto: Sergi Cortés.

Palamós CF: Marwane, Lungu, Gerard Davesa, Faja, Antequera (Guillem Cornellà), Rubén Acosta (Izan Grande), Marc Lloret (Marc Marí), Genís, Guillem Falgueras, Kevin (Ousmane) i Àlex Ortega (Nil).

A dalt: Kevin, Ortega, Davesa, Lungu i Marwane. A baix: Antequera, Falgueras, Genís, Marc LLoret, Faja i Rubén Acosta. Foto: Sergi Cortés.

Targetes grogues: Genís (2) i Àlex Ortega del Palamós / Aidan, Bru i Pedro, del Can Vidalet

La foto de capitans a Can Vidalet. Foto: Sergi Cortés.

Targetes vermelles: Genís i Javi Salamero del Palamós

Gols: 1-0 (min. 13 Anguera) – 2-0 (min. 42 Fini)

A la dreta el míster Javi Salamero. Foto: Sergi Cortés.

El Palamós ha perdut per 2 gols a 0 en la seva visita al camp del Can Vidalet. El partit ha començat malament pels interessos del Degà, doncs en el minut 13 s’han avançat els locals gràcies a un gol d’Anguera. A tres minuts pel descans, hi ha hagut una jugada que ha marcat el partit. Un jugador del Can Vidalet ha rebut una falta quan jugava només amb una bota. L’acció ha estat recriminada per Javi Salamero que ha vist la vermella. Per acabar-ho d’adobar, Fini ha fet de falta un golàs, deixant molt tocat al Palamós.

Rubén Acosta presiona a un jugador local. Foto: Sergi Cortés.

El Palamós arribava a aquesta dinovena jornada de lliga amb la necessitat de sumar punts i sortir de la part baixa de la taula. L’inici del partit ha estat molt igualat, fins que en el minut 13, Anguera ha fet el primer gol del Can Vidalet. A la següent jugada, Kevin, el nou jugador del Palamós i que ha debutat avui, ha enviat la pilota al pal. Corria el minut 42 quan un jugador del Can Vidalet ha rebut una falta, però el més rocambolesc ha estat que aquest jugador estava jugant només amb una bota. Salamero ha recriminat aquesta acció a l’assistent i per aquest motiu ha vist la targeta vermella directa. En el xut de la falta, Fini ha fet un autèntic golàs, amb una pilota que ha tret les teranyines de la porteria.

Ousmane i Faja en tasques defensives

El segon temps, tot i que el Palamós ha mostrat una millor imatge, ha estat insuficient per capgirar el marcador i treure quelcom de positiu del camp del Can Vidalet. Amb la derrota d’avui, l’equip continua en zona de descens amb 19 punts després de 19 jornades. La propera setmana l’equip jugarà a casa davant l’Atlètic Lleida, en un partit programat pel diumenge a les 5 de la tarda.

El davanter Kevin va debutar amb una bona actuació. Foto: Sergi Cortés.