GRANOLLERS-6 PALAMOS CF-1. 4 GOLS EN EL 50, 51, 82 I 83 SENTENCIEN EL RESULTAT. ACOSTA MARCÀ EL GOL.

EC Granollers: Souleman, Carles Portas, Oriol Bordes, Marquillas (Sete), Martí Alba, Roger Garcia, Joel (Roc), Issa, Pau Sala (Mario), Omar i David Reyes (Ferran).

Palamós CF: David Montero, Falgueras, Gerard Davesa, Faja, Marc Lloret (Lungu), Genís, Nil (Anass), Ízan Grande (Sergio García), Acosta, Marco (Kuku) i Leo (Àlex Pauner).

A dalt: Nil Arumí, Marc LLoret, Leonardo, Davesa i Montero. A baix: Genís, Izan Grande, Falgueras, Faja, Marco Gordón i Rubén Acosta. Foto: Sergi Cortés.

Targetes grogues: Anass del Palamós / Roger Garcia del Granollers

La sortida del jugadors a Granollers. Foto: Sergi Cortés.

Gols: 1-0 (min. 18 Martí Alba) – 2-0 (min. 21 Omar) – 2-1 (min. 30 Acosta) – 3-1 (min. 50 Pau Sala) – 4-1 (min. 51 Pau Sala) – 5-1 (min. 82 Omar) – 6-1 (min. 83 Roc)

El capità Gerard Davesa. Foto: Sergi Cortés.

El Palamós ha caigut golejat per 6 gols a 1 en la seva visita al camp del Granollers. Els locals arribaven al partit com a cuers de la Lliga Elit i sense conèixer la victòria en els darrers vuit partits de lliga. El Palamós, situat a la tretzena posició de la classificació i necessitat de punts després de la derrota de la darrera jornada, s’ha vist superat per un Granollers que ha mostrat més efectivitat i intensitat que el Degà.

Gerard Davesa en una acció en defensa. Foto: Sergi Cortés.

Els primers minuts del partit han estat d’un domini del Granollers aclaparador, amb un Palamós desdibuixat i inoperant. En els minuts 18 i 21, els gols de Martí Alba i Omar han posat les coses molt de cara als vallesans. Un gol de Rubén Acosta a la mitja hora de joc ha donat un altre aire al Palamós, que abans d’arribar al descans hauria pogut empatar si no és per una pilota que s’ha estavellat al pal.

Faja en una acció a la segona part. Foto: Sergi Cortés.

El segon temps, el Palamós ha sortit amb l’objectiu de capgirar el marcador, però ha vist com en només dos minuts i en dues badades increïbles de la defensa, Pau Sala, ha perforat la porteria de David Montero. El Palamós, tot i intentar maquillar el resultat, s’ha vist impotent davant la bona disposició al camp del Granollers. En els darrers minuts la història s’ha repetit i en només dos minuts, Omar i Roc han fet el cinquè i sisè gol dels locals.

El nou fitxatge Anass Sakkaki tapant espais a mig camp. Foto: Sergi Cortés.
El davanter Kuku va entrar a la segona part. Foto: Sergi Cortés.

A manca de només un partit per tancar la primera volta, el Palamós tanca la catorzena jornada amb tretze punts i a només un punt del cuer de la categoria. El proper partit del Palamós es jugarà el proper dissabte a les 4 de la tarda a l’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava, enfront el Lloret.