PALAMOS CF-0 GIRONA B-1. BONES SENSACIONS DAVANT UN RIVAL DE TERCERA REFF.

En el partit davant del Girona el Palamos CF va jugar amb 3 jugadors a prova: Antequera(Cristinenc) es interior esquerra, Sosa(Guixols) es interior dret i Freixa(Palafrugell) es central.

El Palamos CF entrenat per Bayona y Juanola va alinear a: Bernat Sanllehy, Davesa, David Silvestre, Gerard Mercader, German, Enrike, Faja, Antequera, Rodrigo, Garriga i Gerard Alvarez. A la segona part van jugar: Marwane, Sergio Garcia, David Cano, Resta, Callicó, Sosa, Palau, Freixa, Moha Touray i Jerry.

A dalt: Bernat Sanllehy, Gerard Alvarez, Davesa, Faja, Rodri i Garriga. Abaix: German, David Silvestre, Enrike, Mercader i Antequera.

El Girona FC B entrenat per Axel Vizuete ja jugar amb: Iker Piedra, Yeray, Karim, Calvete, Fuentes, Oussama, Morcillo, Moha, Aznar i Riera. A la segona meitat van entrar: Lucas, Biel Farres, Almansa, Kim, Joel, Domenech i Juan Arango. Un gol matiner del Girona B va servir al conjunt visitant per endur-se la victòria ahir de l’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava per 0 a 1. Era el primer partit del Degà del futbol català aquesta pretemporada a casa i el Palamós, tot i la derrota, va mostrar bones sensacions davant un rival superior. De fet el Palamos va poder empatar en un remat de Moha Touray a la segona meitat.

Els capitans German i Richmon.
El davanter Enrike va jugar 80 minuts,
El lateral esquerrà Rodri en una jugada per la banda.
El jugador de Haiti, Jerry, en una acció tapant un jugada de Richmon.
Comparteix:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook