EL PALAMOS GUANYA EL DERBI AMB EL LLORET AMB UN GOL DE DAVESA AL 92 I L´ASCENS A LA SUPERLLIGA MÉS A PROP.

Palamós CF: Marwane, Gerard Davesa, Sergi Resta (Gordon), Gerard Mercader (Kissima), Callicó, Antequera(Bernat Balde(Silvestre)), Michael, Faja, Falgueras, Marc Lloret i Garriga (Germán).

A dalt: Falgueras, Garriga, Davesa, Michael, Resta i Marwane. A baix: Mercader, Callicó, LLoret, Antequera i Faja. Foto: Laura Heras

CF Lloret: Albert, Monchi (Veli), Toumi, Fran, Fajardo, Adri, Bader (Gabri), Martí (Marc Vila), Joel, Pep (Gerard) i Masa.

Callicó a la foto de capitans. Foto: Laura Heras

Targetes grogues: Garriga i Mercader del Palamós CF // Albert del Lloret

Michael i German intenten robar la pilota. Foto Laura Heras

Gols: 1-0 (min. 90′ Davesa)

Marc LLoret i el lloretenc Joel Salas en una acció. Foto Laura Heras

El Palamós ha guanyat el partit jugat avui contra el Lloret. En el primer temps el Degà ha estat superior als visitants amb la possessió de la pilota i el control del partit, però ha estat incapaç de materialitzar el gol. A la segona meitat, el degà ha seguit amb la mateixa dinàmica i finalment, en temps afegit, ha arribat el gol de Davesa que situa als palamosins en 3ª posició de la taula classificatòria i, a manca de dos partits, seria equip de Superlliga Catalana.

Jugada de Bernat Balde. Foto: Laura Heras

Els palamosins han protagonitzat una bona primera meitat amb clar domini local que ha tingut fins a dos ocasions per materialitzar el gol, però ha estat incapaç de foradar la porteria rival i hem marxat al descans amb empat a 0.

Callicó en una jugada. Foto Laura Heras

A la represa els palamosins han seguit disposant de la possessió de la pilota i ha tingut més oportunitats de gol, però el Lloret ha demostrat ser un dels millors equips en defensa de tota la categoria. En temps afegit, Davesa ha marcat l’únic gol del partit i ha donat la victòria al degà del futbol català.

Davesa, Gordon amb el 24, Marc LLoret i Faja celebrant el gol. Foto: Laura Heras

Amb la victòria d’avui, el Palamós tanca la jornada amb 49 punts i se situa 3r en la taula classificatòria. El proper partit del Degà es jugarà el proper diumenge 21 de maig a les 18h de la tarda enfront el Banyoles.

A les portes de l´ ascens a la Superlliga Catalana i l´ afició ho va celebrar. Foto: Laura Heras
Comparteix:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook