SERGIO GARCIA RENOVA UN ANY MÉS I CUMPLIRÁ LA 8a TEMPORADA AL PALAMOS

El lateral dret Sergio Garcia continua un any més al Palamos. Foto: Sergi Cortes
Sergio Garcia es un lateral dret de 35 anys amb una dilatada trajectoria a la tercera divisió: Villareal juvenil, Alcora, Benicasim, Palafrugell, LLagostera, Perelada y Palamos CF. El defensa ja va coincidir amb el técnic Joan Bayona quan jugaven junts al Palamos en temporades anteriors. Es un jugador molt polivalent ja que a part de jugar de lateral dret, por jugar de central, lateral esquerra, interior dret o fins i tot a mig camp. A més a més, es un jugador que fa pinya al vestidor i té molta experiencia en categories superiors i en ascensos de categoria ja que amb el Perelada va pujar a tercera divisió.
Sergio Garcia després de renovar per un any més va fer aquestes declaracions:
SERGIO: “Defender estos colores es más que un orgullo. El Palamós me ha visto crecer y me ha ayudado a consolidarme como jugador de esta categoría, pero sobre todo, cada temporada me devuelve las ganas de seguir luchando y pelando por los objetivos. ¡Y espero que sea por mucho tiempo más!”
El també capità, ja suma 8 temporades vestint els nostres colors i podem assegurar que és tot un exemple de compromís, sacrifici, proximitat i pinya. Però sobretot… ment freda i visió de joc és el que no li falla.
Comparteix:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook