Presentació del futbol base i victòria per 3 a 0 davant del Bescanó per seguir a la zona alta de la taula.

Palamós CF: Bernat, Sergio García, Davesa, Mercader (Pape), Germán (Rodrigo), Berna Baldeh (Kissima), Michael Camron (Silvestre), Faja, Antequera (Palau), Falgueras i Garriga.

L´ onze titular del Palamos CF davant del Bescanó. Foto Laura Heras

CE Bescanó: Manzano, Losi (Dalmau), Aleix, Pep, Met (Fran), Feixas (Brice), Nierga (Marouan), Biel, Raul, Turon i Andreu (Cornellà).

L¨ alcalde LLuís Puig fent un discurs durant la presentació del fultbol base i a l´ esquerra el president del Palamos CF, Toni Heras. Foto: Laura Heras

El Palamós ha sumat tres punts en el partit disputat al Municipal Palamós – Costa Brava contra el Bescanó i encadena la sisena jornada sense perdre, amb 3 victòries i 3 empats. El degà s’ha imposat per tres a zero al Bescanó gràcies als gols de Garriga, Antequera i Berna, i se situa a dos punts de la cinquena plaça de la classificació, la que assegura la Superlliga Catalana per a la temporada que ve.

Michael Camron i Xevi German segueixen a un jugador del Bescanó. Foto: Laura Heras

La primera meitat ha estat ben controlada pel degà, amb clar domini local. Els palamosins han portat la iniciativa i no han deixat als visitants passar de mig camp. Garriga al minut tretze, Antequera al quinze i Berna al quaranta-cinc, han foradat la porteria de Manzano.

Mercader i Xevi Germán. Foto Laura Heras

A la represa el Palamós CF ha continuat amb la bona dinàmica i ha dominat el partit fins el final. El degà s’ha dedicat a controlar la pilota i el Bescanó no ha disposat de cap ocasió per posar en un compromís als palamosins.

Falgueras i darrera Aleix Feixas. Foto Laura Heras

Amb la victòria d’avui el Palamós suma 32 punts i continua sisè a la taula classificatòria. El proper partit del Palamós serà al camp del Caldes de Montbui el proper diumenge 26 de març a les 12 del migdia.

Els locals van celebrar 3 gols. Foto Laura Heras

Targetes grogues: Losi, Turón, Biel i Aleix del Bescanó

El pivot defensiu Pape en una acció del partit. Foto Laura Heras

Gols: 1-0 (min.13 Garriga) – 2-0 (min.15 Antequera) – 3-0 (min.42 Berna)

Comparteix:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook