PALAMOS CF-1 GRANOLLERS-2. ANTEQUERA VA MARCAR EL 1 A 2 EN EL SEU DEBUT A LA LLIGA.

El Palamós Club de Futbol ha jugat el primer partit de la temporada 2022-2023 i ho ha fet amb una derrota 1-2 davant d’uns dels equips que l’any passat jugava a la Tercera Divisió, el Granollers. El Degà ha sortit amb molt de respecte a un equip, a priori, superior a ell i ha tingut poques ocasions de gol. El Granollers ha tingut una major possessió de l’esfèrica i ha donat més sensació de perill. Pol Fernández i Guillem Ruiz han estat els autors dels gols de l’equip visitant que han deixat als palamosins sense sumar els primers tres punts de la temporada. Antequera ha fet el gol dels palamosins.

Primer onze titular de la lliga.

Discreta primera meitat dels locals que han acusat els nervis del primer partit. En els primers minuts, l’equip visitant ha disposat de més possessió de la pilota i ha dominat amb solvència el Palamós. En el minut catorze, Pol Fernández ha posat per davant en el marcador al seu equip després d’un xut des de dins de l’àrea i que Bernat no ha pogut blocar. Només quatre minuts després el Granollers ha ampliat la diferència amb un gol de Guillem Ruiz després d’una errada en defensa.

El capità David Cano davant del Granollers.

Bayona ha realitzat canvis de caire més ofensiu a l’inici del segon temps, conscient que havia de retallar distàncies. Els locals han millorat el seu joc i Antequera ha fet el gol dels palamosins al minut seixanta-tres.

El proper partit del Palamós es jugarà el proper diumenge 9 d’octubre a les 12 del migdia, davant L’Escala.

Sergi Resta amb el dorsal 6

FITXA TECNICA
Palamós CF : Bernat Sanllehy, Sergio García, David Cano, Resta (Callicó), Xevi Germán (Oriol Moll), Enrike (David Silvestre), Marc Faja, Antequera, Josep Rodrigo, Touray (Gerard Palau) i Albert Garriga (Álvarez).

EC Granollers : Marc Briones, Pol Fernández, Bakji, Nadir, Martí Alba, Serna(Marc Bellalta), Xavier Lao (Fàbregas), Joel Sánchez, Guillem Ruiz (Roc Bancells), David García (Paredes) i Maude (Ivan García).

Targetes grogues: Josep Rodrigo, Garriga del Palamós CF

Gols: 0-1 Pol Fernández (min. 14), 0-2 Guillem Ruiz (min. 18), 1-2 Antequera (min. 63)