LLORET-1 PALAMOS-2. VICTORIA PER ESCALAR POSICIONS A LA TAULA. GARRIGA I MERCADER VAN SER ELS AUTORS DELS GOLS.

Palamós CF: Marwane, Sergio García, Pape, Gerard Davesa, Mercader (Silvestre), Callicó (Balde), Xevi Germán (Antequera), Faja, Guillem Falgueras, Marc Lloret (Killian) i Garriga (Rodrigo).

L´ onze titular que va sortir a LLoret

CF Lloret: Tuscà, Chamizo, Marc Vilà, Expósito, Bautista (Ousmane), Badr, Martí Carreras (Fajardo), Joel Salas (Monchi), Pep Roca (Caballero), Dídac i Massegú.

Targetes grogues: Sergio García, Garriga, Falgueras, Silvestre i Xevi Germán del Palamós / Dídac (2), Chamizo, Fajardo i Massegú (2) del Lloret

Targetes vermelles: Dídac i Massegú del Lloret

Gols: 0-1 (min. 34 Garriga) – 1-1 (min. 76 Fajardo) – 1-2 (min. 85 Gerard Mercader)

Callicó en un marcatge a mig camp.

El Palamós ha guanyat en la seva visita al camp del Lloret després d’haver-los derrotat per 1 gol a 2. El Lloret, un equip que començava la jornada amb 10 punts més que el Degà i situat a la tercera posició de la taula, s’ha vist superat per un Palamós que ha mostrat una molt bona imatge al llarg dels noranta minuts i ha deixat clar que l’equip és un altre des de l’arribada d’Àlex Redondo a la banqueta, ara fa cinc jornades.

El míster Álex Redondo encara no coneix la derrota.

El Palamós ha allargat avui la ratxa positiva de partits sense perdre i ha aconseguit la segona victòria de la temporada fora de casa, en aquesta ocasió derrotant al Lloret per 1 gol a 2.
Els locals han intentat sorpendre al Palamós en la primera jugada del partit, estavellant la pilota al travesser. Fora d’aquesta ocasió, el Palamós ha estat el clar dominador del partit. En el minut 34, Garriga ha aprofitat una fantàstica centrada de Falgueras i ha rematat amb el cap la pilota, fent inútil l’estirada de Tuscà.

Pape va debutar a LLoret.

El segon temps ha seguit la mateixa tònica. Un Palamós atrevit i amb el control de la pilota ha anulat a un Lloret que s’ha quedat amb deu jugadors per l’expulsió del seu davanter, Dídac. Només una desafortunada pilota que se li ha escapat a Marwane han permès a Fajardo empatar el partit en el minut 76. El Palamós no s’ha rendit i ha posat una marxa més, no donant treva al porter Tuscà. Gerard Mercader en el minut 85 ha fet el definitiu 1 a 2.

Marc LLoret i Callicó

Amb la victòria d’avui el Palamós suma 17 punts després de 13 jornades de lliga. El proper partit del Degà serà el proper diumenge a les 12 del migdia a l’Estadi Municipal Palamós Costa Brava enfront el Banyoles.