EMPAT A 0 AMB EL PARETS. UN PUNT MÉS PER SEGUIR EL CAMÍ CAP A LA SUPERLLIGA.

Palamós CF: Marwane, Gerard Davesa, Sergi Resta, Gerard Mercader, Callicó (Marco), Xevi Germán (Kissima), Michael Camron, Faja, Antequera (Bernat), Falgueras (Marc Lloret) i Garriga.

A dalt: Garriga, Michael Camron, Resta, Davesa i Marwane. A baix: Mercader, Callicó, Xevi, Antequera, Falgueras i Faja. Foto Laura Heras

Parets CF: Víctor, Marc, Pol, Parri (Jaume), Gerard (Héctor), Omar (Armando), Jordi, Manu, Víctor Fernández, Mata (Nico) i Ilyas (Martín).

Callicó a la foto de capitans. Foto: Laura Heras.

Targetes grogues: Michael Camron i Garriga del Palamós / Parri i Ilyas del Parets

Michael Camron en una acció del partit. Foto: Laura Heras

Targetes vermelles: Guillem (2on entrenador del Palamós)

Empat sense gols en el partit jugat avui a l’Estadi Palamós Costa Brava entre el Palamós i el Parets. El Palamós ha disposat d’un parell de bones ocasions a la primera meitat per desfer l’igualada, però el Parets ha demostrat perquè és un dels equips més sòlids en defensa de tot el grup. Amb el punt sumat, el Palamós queda situat a la sisena posició de la classificació amb 43 punts, els mateixos que el Granollers.

Xevi Geraman marcat per un defensa. Foto: Laura Heras

El Palamós ha sortit al camp amb la pressió afegida de saber que dos dels seus rivals directes havien sumat punts en aquesta jornada, doncs el Lloret va golejar ahir al Can Gibert i el Granollers va sumar un punt al camp del Bescanó.
L’equip d’Àlex Redondo ha disposat d’un parell de bones ocasions a la primera meitat per desfer l’empat, amb rematades d’Antequera i Gerard Mercader, però el Parets ha demostrat avui ser un dels millors equips en defensa de tota la categoria. Els visitants, no han disposat de cap ocasió per desfer l’empat, però han mostrat una imatge defensiva molt contundent i han anul·lat el joc d’atac del Palamós.

Davesa, Mercader i Sergi Resta en accions defensives. Foto: Laura Heras

El punt sumat avui pel Palamós en aquesta 26a jornada deixa a l’equip sisè a la classifiació amb 43 punts, els mateixos que el Granollers. La propera jornada l’equip visitarà el camp del Vic, dissabte a les 4 de la tarda.

Bernat Balde en una jugada. Foto Laura Heras
Antequera va disposar d´´¨ una clara ocasió. Foto: Laura Heras
Comparteix:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook