ASSEMBLEA: ELS SOCIS APROVEN ELECCIONS A LA PRESIDÈNCIA I LA CREACIÓ D´UNA ESTRUCTURA DE FUTBOL BASE PRÒPIA.

En primer lloc Albert Déu va explicar alguns dels motius del no acord amb el Global Palamos, i es va confirmar que hi ha un projecte molt engrescador de futbol base. Es va debatre si els pares dels jugadors del futbol base han de ser socis del Palamos. El president Toni Heras va dir “Amb el Global nos ens podem entendre perquè tenim punts de vista diferents” i va comentar que la culpa del no acord es per culpa de les dues parts “La culpa de la no entesa amb el Global és de tothom”.

El tresorer Àngel Castell, el president Toni Heras i el director esportiu Albert Déu van explicar la no entesa amb el Global. Foto: Ramon Ribas

La primera mitja hora de l’Assamblea va estar monopolitzada per el trencament del vincle Palamos & Global Palamós. També es va parlar de la no continuitat del president Toni Heras en cas de que no entri gent jove per treballar en una futura junta directiva ja que la Quina, Mic i el bar necessita molt de treball físic. Va insistir que es necessari rejuvenir la junta directiva de cara a un futur.

El president Toni Heras va demanar implicació de gent jove. Foto: Ramon Ribas.
Una trentena de socis van assistir a la assemblea. Foto: Ramon Ribas.

Finalment es van aprovar la convocatòria d´eleccions i la creació d´un futbol base propi amb entrenadors qualificats.

Comparteix:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook