EL PALAMOS GUANYA EL VILA DE PALAMOS DAVANT EL CALONGE PER 3 A 0.

El Calonge de segona catalana va presentar el següent onze: Montero, Izan, Issan, David Domingo, Michel Alcaide, Raul, Cuchillo, Marc Perez, Oscar Oller, Bilali Albert Moreno

El onze titular del Palamos a dalt: Bernat Sanllehy, Garriga, Oriol Moll, Alvarez, Rodri, Faja y Cano. Abaix: German, Enrike, Palau y Sergio Garcia.

El Palamós Club de Futbol ha guanyat el Trofeu Vila de Palamós, que es va disputar aquest dissabte a l’Estadi Municipal. Els palamosins es van imposar a la Unió Esportiva Calonge, de la Segona Catalana, per un clar 3 a 0. Oriol Moll va obrir el marcador en el minut 38 de la primera part, i amb l’avantatge mínim dels locals es va arribar al descans.

David CAno amb el trofeu que li entrega LLuis Puig, alcalde de Palamos.

A la represa, Gerard Mercader va fer el 2 a 0 en el minut 66, abans que Moha Touray segellés el triomf final amb un gran cop de cap que va suposar el 3 a 0 definitiu, en el minut 84. El Palamós suma el triomf en el trofeu local a les victòries ja aconseguides aquesta pretemporada al camp del Tossa, 1 a 3, a Cassà per penals, 0-6 a Palafrugell, 2 a 1 davant el Tona, de la Tercera Federació, o contra el Sant Feliu de Guíxols, 0-3. En tota aquesta fase de preparació només ha perdut un partit. Va ser a l’Estadi i davant el Girona B, també de Tercera, per 0-1. Els palamosins encetaran la lliga de la Primera Catalana el dia 2 d’octubre, jugant a casa contra el Granollers.