EL PALAMOS CF REP UN HOMENATGE DE LA GENERALITAT PEL 125è ANIVERSARI EN LA GALA ARRELS ESPORTIVES.

Les instal·lacions de l’INEFC Barcelona va acollir el 30 octubre 2023 al vespre, l’acte Arrels esportives, amb el qual la Generalitat homenatja als clubs i les federacions que enguany celebren 50, 75, 100 i 125 anys des de la seva constitució, contribuint a la promoció i al creixement de l’esport a Catalunya.

El president del Palamos amb el guardó a les mans amb membres del club i de l´ajuntament.

L’entitat amb més veterania de les presents a l’acte va ser el Palamós CF, el club degà del futbol català, que enguany celebra el seu 125è aniversari.

L´alcalde de Palamós LLuÍS Puig, el president de la Generalitat Pere Aragonès i el president del Palamós CF Toni Heras.

Aquest acte va ser encapçalat pel president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, que va destacar “l’esforç, la constància, la perseverança, el treball en equip, i l’esperit de superació” de les entitats homenatjades i de l’esport català en general.

El president de la Generalitat Pere Aragonès, fa entrega al president del Palamós, Toni Heras, del trofeu commemoratiu pels 125 anys.

El cap de l’Executiu va fer lliurament del guardó d’homenatge al Palamós C.F., al president de l’entitat esportiva palamosina, Toni Heras; en un acte que també va comptar amb la presència de la secretària general de l’Esport, Anna Caula, de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, i del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palamós, Josep Coll.

Durant el passat mes de juny l’entitat esportiva palamosina va realitzar l’acte central del 125è aniversari, amb una festa a l’Estadi Municipal de Palamós. Aquell mateix mes, i amb motiu d’aquesta destacada celebració, el Palamós CF va ser l’entitat escollida per obrir la programació de la festa major del municipi, amb l’acte del pregó.

Comparteix:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook