PALAMOS CF-2 MOLLET-0. TORNA LA FOTO MÉS ESPERADA DE LA VICTORIA. ANTEQUERA I GERMAN VAN SER ELS GOLEJADORS.

Palamós CF: Bernat, David Cano, David Silvestre, Callicó, Germán (Jerry), Enrike (Gerard Palau), Faja, Antequera, Rodrigo (Garriga), Touray (Oriol Moll) i Marc Lloret (Resta).

Mollet UE : Sito, Maha, Edgar, Mejías, Noel, Alkaba (Reyes), Alejandro, Lars, Perky, Aldana i Cabritti.

Targetes grogues: Rodrigo, Silvestre, Touray, Marc Lloret i Garriga del Palamós CF / Noel, del Mollet
Targeta vermella: Noel

David Cano davant del Mollet.

Gols: 1-0 (min. 2 – Antequera) – 2-0 (min. 38 – Germán)

El Palamós ha aconseguit la primera victòria de la temporada i ha sumat tres punts de prestigi davant del Mollet. D’aquesta manera, es treu el mal regust de boca després de perdre els dos primers partits de lliga davant Granollers i L’Escala. Amb la victòria d’avui al Municipal Palamós – Costa Brava, gràcies als gols d’Antequera i Xevi Germán, el Palamós surt dels llocs de descens de la taula classificatòria.

Moha Touray en una acció del partit.
Celebració d´ un gol davant del Mollet.
Callicó i Moha Touray.
L´ entrenador Joan Bayona.
El vestidor després de la victoria.

El Palamós ha protagonitzat una bona primera meitat. En el minut dos marcava Antequera amb un xut des de l’àrea petita pràcticament en la primera acció ofensiva de l’equip palamosí. Així s’avançava al marcador l’equip de Bayona. Al minut trenta-vuit Xevi Germán ha fet el segon dels palamosins en una jugada d’1 contra 1.

A la segona meitat el Palamós ha seguit amb el mateix ritme i ha gaudit de més ocasions de gol, que no ha acabat materialitzant. Els darrers minuts del partit els vallesans han jugat amb un home menys per l’expulsió de Noel, per doble amonestació.

Després del partit d’avui, el Palamós suma 3 punts i surt de l’últim lloc de la classificació. El proper partit dels homes de Bayona serà dissabte, al camp del Torelló.

Comparteix:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook