MOHA TOURAY FITXAT, VA MARCAR 23 GOLS A LA 2021/22 AMB EL PREMIA.

Moha Touray, ex de la Montañesa, presentat com a nou golejador del Palamos 2022/23.
Moha Touray es un davanter golejador de 30 anys amb molta experiencia. Entre el 2016 i 2017 ja defensar la camiseta del Ripollet, a la 2018/19 va jugar amb el Masnou, a la 2019/20 va ser máxim golejador de segona catalana amb el Premia amb 15 gols, al 2020 va jugar amb el Mataro, després va fitxar per la Montañesa a tercera divisió y la 2021/22 ha jugat amb el Premia marcant 23 gols. Es un jugador amb gol, que té un bon remat de cap i té molta corpulencia.

MOHA TOURAY va fer aquestes declaracions en el moment de la seva presentació: Defensar els colors del degà i jugar en aquest estadi és tot un somni, però el que verdaderament m’ha fet decidir a acceptar el repte és el projecte tan il·lusionant d’aquesta temporada. Penso donar-ho tot i que l’afició vibri des del primer dia!

El técnic Joan Bayona té 2 davanters fitxats: Moha Touray ex del Premia y Montañesa, i Oriol Moll ex del Costa Brava B. El director esportiu Albert Deu junt amb el vicepresident esportiu Josep Roches continúen contactant amb jugadors de determinats perfils.
Per altra banda, el defensa Abde causa baixa i fitxa pel FC Escala.
Comparteix:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook