Javi Salamero, nou tècnic del primer equip

El tècnic aragonès Javier Salamero

(Saragossa, 26-06-1971) ha estat l’escollit per la direcció esportiva del club per dirigir el primer equip del Palamós la propera temporada a Primera Catalana.

Com a jugador Javier Salamero va estar en el Lloret, Calella, Blanes, Premià i Vilobí. Com a entrenador va començar a la Fundació Esportiva Figueres. L’any 2005, es va incorporar al Girona Futbol Club. Va arribar a Tercera Divisió, i la temporada 2006-07 el va ascendir a Segona B éssent entrenador juntament amb Ricardo Rodríguez. També amb ell com a director esportiu, l’equip gironí va arribar a Segona A. La temporada 2008/2009, Salamero va agafar l’equip en les últimes jornades i el va salvar del descens a la Segona B.

Després de cinc anys lligat al club gironí com a director esportiu i com a entrenador, el setembre de 2010 va deixar el club. El març de 2012, Salamero va tornar al Girona FC i va assolir la permanència a Segona Divisió A, però va tornar a marxar en no renovar per desavinences econòmiques.

La temporada 2012-13 va fitxar pel Nàstic de Tarragona, substituint Kiko Ramírez. De la mà del tècnic aragonès, el Nàstic va abandonar la zona baixa de la classificació i va arribar a les primeres posicions, encadenant fins a 8 victòries consecutives que li van permetre aspirar a entrar al “play-off” d’ascens, que finalment no va poder aconseguir acabant la lliga com a sisè classificat.

El juny de 2013, el Girona el va tornar a fitxar com a director esportiu, però uns dies desprès va signar com a nou tècnic del CE Sabadell, després de discrepàncies amb el propietari del club gironí, Josep Delgado. Aquella temporada fou destituït del CE Sabadell. Des de fa uns anys formava part de la secretaria tècnica de la UE Llagostera i aquest darrer curs ha estat l’entrenador del seu equip filial de Primera Catalana.

Comparteix:Tweet about this on TwitterShare on Facebook