“ENTRENADOR NOU VICTORIA SEGURA”. ALEX REDONDO DEBUTA AMB BON PEU GUANYANT AL CAN GIBERT

Palamós CF: Marwane, Sergio García, Resta, Mercader (Kilian), Callicó (Touray), Germán (Lloret), Antequera (Moll), Palau (Silvestre), Faja, Rodrigo i Falgueras.

UE Can Gibert: Pau, Gallardo, Guimo, Carlos, Flores, Teixi (Jordi), Pau G., Lamin, Mois, Jauto (Torna) i Toni Güell.

Antequera, Falgueras, Mercader i el técnic Alex Redondo.

Targetes grogues: Resta, Callicó, Palau, Falgueras, Antequera, Mercader, Silvestre del Palamós CF / Gallardo, Teixi, Flores de la UE Can Gibert

Gols: 1-0 (min. 26 Falgueras)

El dorsal 18 Falgueras, ex del Costa Brava, va marca un auténtic golàs.

El Palamós ha pogut fer bona la frase d'”entrenador nou, victòria segura”. L’equip dirigit per Àlex Redondo ha anat de menys a més i ha aconseguit sumar els tres punts davant el Can Gibert, un nouvingut a la categoria. Falgueras, que s’estrena com a golejador dels palamosins, ha marcat l’únic gol del partit i ha donat la victòria al Degà del futbol català.

Falgueras en una acció del partit.

El Palamós ha guanyat el partit disputat a l’Estadi Palamós Costa Brava davant el Can Gibert, i es retroba amb la victòria després de tres derrotes consecutives. A la primera meitat els palamosins han tingut més possessió de la pilota i han gaudit de diferents ocasions fins que, al minut vint-i-sis, Falgueras ha superat la porteria de Pau i ha fet el 1-0 amb un xut des de fora de l’àrea.

Jugada de Palau.

El segon temps no ha tingut més història. Els palamosins han seguit dominant el partit, però no han pogut perforar de nou la porteria dels visitants. Un Can Gibert que no ha disposat de cap ocasió per posar en un compromís al Palamós CF.

Rodri, Faja i Xevi German.



.

Comparteix:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook