EL PALAMOS CF GUANYA AL GUIXOLS PER 0 A 3. ANTEQUERA I MERCADER VAN SER ELS GOLEJADORS DEL PARTIT AMISTÓS

El Palamós Club de Futbol continua sumant victòries i minuts de preparació en aquesta pretemporada, a menys d’un mes perquè comenci la competició oficial. Ahir a la nit va derrotar el Sant Feliu de Guíxols, en un partit amistós jugat al Camp Municipal de Santa Cristina d’Aro. Els ganxons, que jugaran aquesta temporada a la Tercera Catalana, no van ser rival per a un Palamós que continua posant-se a punt per a l’inici de la lliga de Primera Catalana, el dia 2 d’octubre a casa i contra el Granollers.

La formació titular del Palamos a Santa Cistina. Mercader el quart abaix, i Antequera el cinqué abaix van ser els golejdors del partit.

Ahir van ser Gerard Mercader i Antequera, aquest per dues vegades, els encarregats de resoldre el partit en favor del Degà, arrodonint el 0-3 final. Si es compleix el calendari d’amistosos previst, al Palamós li quedarien ara dos partits més. El dissabte vinent a l’Estadi contra el Calonge, en el Trofeu Vila de Palamós, i el 18, al camp de la Unió Esportiva Figueres.