EL PALAMÓS ASCENDEIX A LA SUPERLLIGA CATALANA DESPRÉS D´ EMPATAR A 1 AMB EL BANYOLES.

Palamós CF: Marwane, Davesa, Resta, Callicó (Kissima), Xevi Germán, Antequera (Silvestre), Faja, Falgueras, Lloret, Garriga (Bernat) i Marco (Pape).

A dalt: Marwane, Falgueras, Garriga, Resta, Marc LLoret i German. A baix: Callicó, Davesa, Antequera, Marco Gordon i Faja. Foto: Laura Heras

CE Banyoles: Bartrina, Gabi, Vilanova, Andreu, Marc Payès (Ibu), Ayoub, Lluc, Robert, Carles, Dembo i Baba.

Callicó a la foto de capitans. Foto Laura Heras

Targetes grogues: Garriga del Palamós CF / Carles del CE Banyoles

Gariiga va rebre tarjeta groga. Foto Laura Heras

Gols: 0-1 (min. 27 Xevi Germán) – 1-1 (min. 34 Baba)

Antequera i Xevi German celebren el 0 a 1. Foto: Laura Heras

El Palamós CF ha empatat a 1 el partit disputat avui davant el Banyoles, en el darrer desplaçament en la lliga de la Primera Catalana. El degà ha sumat un punt que li garanteix jugar la Superlliga Catalana la propera temporada, a manca de tancar la setmana vinent a casa davant el Mataró.

Resta fent un marcatge a Ayoub. Foto Laura Heras

El primer temps ha estat de domini altern. Antequera i Faja s’han acostat a la porteria del rival, però els palamosins no han pogut materialitzar el gol fins el minut vint-i-set amb un xut de Xevi Germán que ha avançat als palamosins a l’electrònic. Els locals, després d’una errada en defensa, han empatat el partit al minut trenta-quatre gràcies a un gol de Baba.

El senegalés Pape en una jugada del partit. Foto Laura Heras

A la segona meitat, el Palamós ha seguit amb el mateix ritme i ha gaudit de més ocasions de gol, però no ha pogut foradar la porteria defensada per Bartrina.

Marc LLoret fa una jugada. Foto Laura Heras

Amb aquest empat els palamosins segueixen en tercera posició de la taula classificatòria amb 50 punts. El darrer partit de la temporada dels homes d’Àlex Redondo es jugarà el proper dissabte al Municipal Palamós-Costa Brava davant el Mataró.

Caretell de l´ ascens creat per Laura Heras
Comparteix:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook