DERROTA A VILADAMAT DAVANT DE L´ ESCALA PER 3 A 0. BAYONA RECUPERA A MARC LLORET.

Palamós CF: Bernat, Sergio Garcia (Palau), Cano, Garriga (Àlvarez), Rodri, Antequera (Faja), Resta (Moll), Callicó, Enrike, Xevi Germán (Marc Lloret) i Moha.

FC l’Escala: Nacho, Nil, Ignasi, Bastidas, Quimo, Pep (Àlex), Zou, Marí (Naha), Bech, Henry (Èdgar) i Marçal.

Targetes grogues: Cano i Garriga del Palamós CF / Bech i Nil de l’Escala

Targetes vermelles: Ignasi de l’Escala

Gols: 1-0 (min. 39 – Ignasi) – 2-0 (min. 60 – Àlex) – 3-0 (min. 91 – Naha)

El capità David Cano davant l´ Escala.

El Palamós Club de Futbol ha perdut en el primer desplaçament d’aquesta temporada. El partit s’ha disputat al camp de Vilamalla per les obres que està fent l’Escala al seu estadi. L’encontre no ha tingut un clar dominador de la pilota, on les defenses s’han imposat clarament als atacants. Un gol d’Ignasi Massó a les acaballes del primer temps, un altre d’Àlex en el minut 60 i un darrer de Naha en el darrer minut de partit, han donat els tres punts als escalencs, tot i jugar amb un home menys bona part del segon temps.

El Palamós arribava a aquest primer partit fora del seu estadi amb la necessitat de sumar punts, després de la derrota de la passada setmana enfront el Granollers. La primera meitat ha estat de força domini altern, amb poques ocasions de gol. Quan el Palamós millor estava jugant, Enrike no ha pogut rematar una pilota per pocs centímetres en el que hagués suposat desfer l’empat inicial. A la següent jugada, Ignasi Massó ha avançat als locals amb un xut llunyà.
El segon temps no ha tingut gaire història. El Palamós ha buscat el gol de l’empat, però l’Escala s’ha mostrat molt ben posicionat i sortint amb rapidesa al contraatac. En el minut 60, quan Enrike ha estat a punt d’empatar, Àlex ha engaltat un potent xut que ha sorprès al porter Bernat, per fer el 2 a 0. En el darrer minut de partit, Naha ha fet el definitiu 3 a 0.
Després de dues jornades el Palamós encara no ha sumat cap punt. La propera setmana el Degà rebrà al Mollet al seu estadi, en un partit que es jugarà el diumenge a les 12 del migdia.