BESCANO-3 PALAMOS CF-1. SEGUIM SENSE PUNTUAR A CAMP CONTRARI. MARWANE VA ESTRENAR TITULARITAT.

Palamós CF: Marwane, Resta, Callicó (Oriol Moll), Enrike, Gerard Palau, Faja (Mercader), Rodrigo, Falgueras, Touray (Antequera), Marc Lloret i Albert Garriga (Davesa).

El onze titular palamosí.

Bescanó CE : Manzano, Zema, Mario, Àlex, Met, Nierga, Dalmau, Biel, Brice (Cornellà), Turon i Feixas.

Marc LLoret y Zema

Targetes grogues: Antequera i Resta del Palamós CF / Àlex del Bescanó

Gols: 1-0 (min. 2 Brice) – 2-0 (min. 9 Met) – 3-0 (min. 83 Feixas) – 3-1 (min 89. Mercader (P))

Davesa amb el dorsal 4

El Palamós no ha pogut sumar els tres punts en el partit que s’ha disputat aquesta tarda i ha encaixat una dolorosa derrota en la seva visita al camp del Bescanó, on ha perdut per 3 gols a 1. Els locals han sortit al camp amb molta empenta i en els primers nou minuts de partit han aconseguit fer dos gols. Tot i que a la segona meitat el Palamós ha mostrat una millor imatge, ha estat impossible donar-li la volta al marcador i ha acabat el partit amb les mans buides.

Debut de Marwane com a titular.

El Palamós arribava al partit d’avui després de sumar tres punts la passada setmana a casa i amb l’objectiu d’aconseguir la segona victòria consecutiva. Els locals, un equip que només havia guanyat un partit aquesta temporada, s’han mostrat superiors i no han donat opcions al Palamós. Brice en la primera jugada del partit, ha fet el primer gol dels locals en una jugada on Marwane no ha pogut fer absolutament res. El segon gol dels locals arribava al minut nou. Met ha foradat la porteria de Marwane després d’una errada en defensa.

Marc LLoret

Al segon temps els palamosins han sortit amb molta força decidits a canviar la dinàmica del partit i donar la volta al marcador, però no ha inquietat gaire la porteria local. A les acaballes del partit Feixas sentenciava pujant el tercer al marcador i Mercader, de penal, ha marcat l’únic gol dels palamosins.

Moha Touray

Amb la derrota patida avui, el Palamós tanca la jornada amb 6 punts. El proper partit l’equip jugarà a casa davant el Caldes de Montbuí, en un encontre que es jugarà el diumenge 13 de novembre a les 12 del migdia.